Adres

Textielstraat 2-B
7483 PB Haaksbergen

Bel ons

+31 (0)53-573 72 88

Vancancies

Because the candidate should master the dutch language, the vancancy underneath is in dutch.

Software engineer

Binnen onze projecten ben je verantwoordelijk voor de software ontwikkeling vanaf het vertalen van klantwensen tot en met de inbedrijfstelling. Tijdens offerte trajecten ben je betrokken bij de calculatie. Binnen de functie houd je je bezig met het analyseren, ontwerpen, implementeren en inbedrijfstellen (testen) van zeer uiteenlopende programma’s, drivers en bijbehorende documentatie. Je werkt nauw samen met onze klanten en collega’s om resultaatgerichte oplossingen uit te voeren. Je rapporteert rechtstreeks aan de eigenaren van IACT. Je bent bereid je verder te verdiepen in de ontwikkelingen die continu gaande zijn in de industriële automatisering. Af en toe naar het buitenland gaan voor een inbedrijfstelling vind je geen probleem. Hierbij is het streven dat je maximaal 3 weken achtereen van huis bent.

Wij vragen:

Een starter in het vak met een diploma op HBO niveau, eventueel aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen.
Affiniteit met:

Platformen als PLC, HMI, SCADA, DCS en MES.
Merken als Siemens, GE, Rockwell, WOnderware etc.
Het beheren en controleren van diverse procesbesturingen in verschillende disciplines zoals koeling, transport, energy management, autoclaafbesturing etc.
Hogere programmeertalen/methodes zoals .NET, C#, VB, SQL is een pré.

Wij bieden:

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf breed te ontwikkelen in een prettige en informele werkomgeving.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Willem Jansen of Vincent Geesing (Eigenaren IACT), telefoon 053 573 72 88. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een sollicitatiebrief inclusief C.V. te sturen naar IACT B.V. t.a.v. Sollicitatie, Textielstraat 2b, 7483PB Haaksbergen. Je kunt je sollicitatie ook per e-mail verzenden naar pz@iact.nl