AUTOCLAVEN EN AEROSPACE

Met aerospacebedrijven als Fokker, Boeing en Airbus hebben wij al jaren een goede relatie. Zij begrepen al snel dat IACT bijzondere toepassingen realiseert met een zeer hoge betrouwbaarheid. Precies wat zij nodig hebben in hun branche. Nadat we naar volle tevredenheid besturingssoftware hadden ontwikkeld, kregen we steeds meer vragen vanuit de aerospace. Van vleugellasmachines tot procesontwikkeling en kleinere machines die de productie controleren: we zijn inmiddels helemaal ingevoerd in de branche.

Wereldwijd vooroplopen

Een belangrijk onderdeel van de productie in deze branche heeft te maken met autoclaven; het onder hoge druk en verwarmd fabriceren van composieten voor vliegtuigen. Hierin zijn we heel vernieuwend bezig, waardoor we wereldwijd vooroplopen. Dit heeft zelfs geresulteerd in het in eigen beheer ontwikkelen van een volledig nieuw besturingspakket voor autoclaven, ovens en voor ‘out of autoclave’ toepassing.

Datazekerheid en redundantie

We denken mee over de werkvoorbereiding, de receptuur en de certificering van de producten. Onze software houdt precies bij dat het product aan alle eisen die gesteld zijn. Daarvoor leveren we optimale datazekerheid. Ook de software zelf is driedubbel redundant uitgevoerd. Er gaan dus niet zomaar dure producten verloren.

Ook autoclaven voor andere branches

Doordat IACT zo ervaren is in autoclaven voor aerospace, kunnen we ook andere branches van dienst zijn met onze expertise. We zijn immers al gewend om te voldoen aan de hoogste eisen. Deze kennis komt ook goed van pas in andere industrieën waar met autoclaven wordt gewerkt.

Woorden van onze klanten

Dankzij de kennis en ervaring van IACT weten we zeker dat onze koelsystemen zo efficiënt mogelijk draaien. Ze anticiperen altijd op onze wensen.

Plantion Ede

Geen, Geen

Wanneer we zeker willen weten dat onze interne transportsystemen perfect werken, dan werken we daarin samen met IACT. Dan zit het met de software sowieso goed.

Erwin Voortman

FS solutions

Tijdens het proces bleek dat de ervaring van IACT van onschatbare waarde was. Zij weten precies hoe we de veiligheid optimaal kunnen waarborgen met hun software.

ADCO Abu Dhabi

geen

De zekerheid van onze productie is enorm toegenomen door de inbreng van IACT. In de afgelopen 7 jaar hebben we geen uitval meer gehad.

R. van der Zwan

Hoofd autoclaven, Fokker

Dankzij IACT hebben wij nu perfect inzichtelijk hoe de stroomvoorziening voor onze kritische apparatuur verloopt. Dat maakt het ziekenhuis veiliger en bespaart ons energie.

Máxima Medisch Centrum

Geen

Wij houden van uitdagingen en lossen graag problemen op met onze machines. Maar dat kunnen we alleen dankzij goede aansturing. Daar zorgt IACT voor.

J. Vermeijden

Huygens Engineering