Over ons

IACT ontwikkelt sinds 1999 software voor industrieel gebruik. Dat kan voor kleine machines zijn, maar ook voor besturingen en visualisaties van grote processen. Wat het project ook is, wij denken mee vanuit onze kennis en ervaring. Samen met onze klanten zorgen wij dat het goed werkt.

Rechtstreeks contact met de programmeur

Elke programmeur is generalist en kan op elk vakgebied uit de voeten. Door de jaren heen is er soms een specialisme ontstaan waar de rest van het team weer van kan leren. Zo houden we onze expertise op peil en worden we steeds beter in wat we doen.Onze klanten hebben rechtstreeks contact met de programmeur die hun software ontwikkelt. Naast dit vaste aanspreekpunt is er altijd een tweede teamlid achter de hand, die eveneens vragen kan beantwoorden en mee kan denken. Dit zorgt steevast voor de beste oplossing voor het project.

Wereldwijde projecten en inbedrijfstellingen

We werken vanuit ons kantoor in Haaksbergen. Bij inbedrijfstelling van onze software vindt plaats op locatie, vaak wereldwijd, sindskort werken we hiervoor ook vanuit ons kantoor in Abu Dhabi. Ons team heeft alle kennis en kunde in huis op het gebied van industriële automatisering en communicatietechniek. Dat we kwaliteit leveren en klantgericht werken, blijkt wel uit het feit dat onze klanten steevast terugkomen bij ons.

Specialist in communicatietechniek

Koppelingen tussen verschillende onderdelen binnen de industriële automatisering, daar zijn we goed in. Bijvoorbeeld het versturen van gegevens naar een Windows applicatie vanuit een machine of het koppelen van twee totaal verschillende besturingssystemen. Daardoor werken machines efficiënter en besparen onze klanten tijd en geld.Losse systemen zijn vaak verschillende eilandjes. Wij zorgen ervoor dat al deze onderdelen met elkaar kunnen samenwerken, ook al spreken ze verschillende talen. Daarbij denken we buiten de gebaande paden om het voor elkaar te krijgen. Maar we krijgen het voor elkaar!

Onze specialisten staan voor u klaar

Maak kennis met de programmeurs die u en uw bedrijf verder helpen!