Adres

De Greune 32
7483 PH Haaksbergen

Bel ons

+31 (0)53-573 72 88

Koelsystemen

Koeltechniek is een vak apart en IACT beheerst dit vak als geen ander. Dat blijkt wel uit de ruim 100 projecten die we op dit gebied al op onze naam hebben staan. Van grote proceskoelingen tot winkelklimaatbeheersing.

Wanneer het gaat om software voor koeltechniek, krijgt u bij IACT echt waar voor uw geld. We houden de kwaliteit continu hoog, maar toch voor een zeer scherpe prijs.

.

Eigen tooling en visualisaties

Sommige standaard koeloplossingen kunnen we in verschillende situaties toepassen, maar in veel gevallen is er ook maatwerk nodig. Hiervoor hebben we onze eigen tooling en visualisaties ontwikkeld.

Onze software draait bijvoorbeeld in veel brouwerijen van Heineken. Het biermerk heeft ons zelfs gevraagd om een standaard hiervoor te ontwikkelen die wereldwijd gebruikt wordt.

Veel kennis van de branche

We kennen de branche en we weten wat er gevraagd wordt. Dat verwachten onze klanten ook als ze bij ons komen en wij gaan die uitdaging graag aan. Ze vragen ons zelfs om advies, omdat wij heel snel het proces van het koelsysteem doorgronden. Om die reden kunnen we heel goed meedenken.

Een goed voorbeeld daarvan is de bloemenveiling in Ede waar we voor werken. Hier draait een enorme koelinstallatie en die moet zeer nauwkeurig koelen. Ook de luchtvochtigheid moet goed worden geregeld, anders gaan de bloemen hangen. Wij ontwikkelen de software waarmee dit perfect ingeregeld kan worden.

Dankzij de kennis en ervaring van IACT weten we zeker dat onze koelsystemen zo efficiƫnt mogelijk draaien. Ze anticiperen altijd op onze wensen.

Plantion Ede