PROTOTYPING EN MACHINEBOUW

Van een nieuwe koffiemachine voor Douwe Egberts tot melkschuimers en stoomovens: wij maken prototypes van deze machines om onze klanten de mogelijkheid te geven ze te testen. De besturingen zijn in deze fase nog veel groter dan ze uiteindelijk gaan worden, maar zo kunnen onze klanten wel alle parameters testen. Iets meer water, iets meer vermogen, iets harder pompen: het is allemaal in te stellen met onze prototypes.

Samenwerking met Huygens Engineering en PCV Group

Op dit gebied werken we nauw samen met Huygens Engineering. Zij werken voor bedrijven die echt een uitdagend probleem hebben op het gebied van industriële automatisering. Daar komt ook heel veel software bij kijken en dat is ons specialisme. Tijdens het ontwerp worden we al gevraagd om mee te denken. We combineren bijvoorbeeld onze kennis van robotica en de integratie hiervan in het totale systeem.

Unieke machines voor Fokker R&D

Voor Fokker R&D hebben we een aantal unieke machines ontwikkeld. Onder andere voor het verwarmen van mallen, het maken van nieuwe vliegtuigonderdelen en het ontwerpen van nieuwe materialen. Wij bouwen de machine niet zelf, maar ontwikkelen het hele concept. Op basis daarvan kan de machine dan gebouwd worden en kan onze software de aansturing verzorgen.

Woorden van onze klanten

Wij houden van uitdagingen en lossen graag problemen op met onze machines. Maar dat kunnen we alleen dankzij goede aansturing. Daar zorgt IACT voor.

J. Vermeijden

Huygens Engineering

Dankzij de kennis en ervaring van IACT weten we zeker dat onze koelsystemen zo efficiënt mogelijk draaien. Ze anticiperen altijd op onze wensen.

Plantion Ede

Geen, Geen

Wanneer we zeker willen weten dat onze interne transportsystemen perfect werken, dan werken we daarin samen met IACT. Dan zit het met de software sowieso goed.

Erwin Voortman

FS solutions

Tijdens het proces bleek dat de ervaring van IACT van onschatbare waarde was. Zij weten precies hoe we de veiligheid optimaal kunnen waarborgen met hun software.

ADCO Abu Dhabi

geen

De zekerheid van onze productie is enorm toegenomen door de inbreng van IACT. In de afgelopen 7 jaar hebben we geen uitval meer gehad.

R. van der Zwan

Hoofd autoclaven, Fokker

Dankzij IACT hebben wij nu perfect inzichtelijk hoe de stroomvoorziening voor onze kritische apparatuur verloopt. Dat maakt het ziekenhuis veiliger en bespaart ons energie.

Máxima Medisch Centrum

Geen