Energie-monitoring

No-breaksystemen worden steeds belangrijker, of het nu gaat om ziekenhuizen of datacenters. De stroom mag er nooit af bij deze kritische bedrijfsprocessen. Control is key. Daar zorgen wij voor met onze monitoringoplossingen. In al deze systemen hangen energiemonitoren waarop staat hoeveel stroom er doorheen loopt en hoeveel spanning erop staat. Dat loggen we in een database, zodat het overzichtelijk blijft. Daarnaast houden we precies bij wat er wanneer gebeurt. Zo is het verbruik exact te meten en kan er beter gestuurd worden op energiebesparing of herverdeling en redundantie.

Oorzaken herleiden met het oog op de toekomst

Is er een stroomstoring geweest en moet de generator plotseling draaien? Dan kunnen wij precies laten zien wanneer dat gebeurd is en hoe. Zo is exact te herleiden wat de oorzaak is geweest en wat er dus moet gebeuren om dit in de toekomst te voorkomen.

Bewijsvoering voor HACCP

We hebben zelfs een replaysysteem ontwikkeld voor een klant, waarmee na terugspoelen precies te zien is wat er plaatsvond in de machinekamer. Welke pomp draaide er, welke klep stond open, wie was ingelogd en wat waren de gevolgen ervan? In de koeltechniek wordt dit soort bewijsvoering steeds belangrijker met het oog op HACCP. Er is heel veel mogelijk op dit gebied. Wij kunnen met onze software allerlei zaken inzichtelijk maken, waaruit vervolgens weer allerlei nieuwe mogelijkheden voortkomen. Vaak komen we samen met onze klanten gaandeweg op nieuwe ideeën.

Woorden van onze klanten

Dankzij IACT hebben wij nu perfect inzichtelijk hoe de stroomvoorziening voor onze kritische apparatuur verloopt. Dat maakt het ziekenhuis veiliger en bespaart ons energie.

Máxima Medisch Centrum

Geen

Wanneer we zeker willen weten dat onze interne transportsystemen perfect werken, dan werken we daarin samen met IACT. Dan zit het met de software sowieso goed.

Erwin Voortman

FS solutions

Dankzij de kennis en ervaring van IACT weten we zeker dat onze koelsystemen zo efficiënt mogelijk draaien. Ze anticiperen altijd op onze wensen.

Plantion Ede

Geen, Geen

Wij houden van uitdagingen en lossen graag problemen op met onze machines. Maar dat kunnen we alleen dankzij goede aansturing. Daar zorgt IACT voor.

J. Vermeijden

Huygens Engineering

Tijdens het proces bleek dat de ervaring van IACT van onschatbare waarde was. Zij weten precies hoe we de veiligheid optimaal kunnen waarborgen met hun software.

ADCO Abu Dhabi

geen

De zekerheid van onze productie is enorm toegenomen door de inbreng van IACT. In de afgelopen 7 jaar hebben we geen uitval meer gehad.

R. van der Zwan

Hoofd autoclaven, Fokker