Adres

De Greune 32
7483 PH Haaksbergen

Bel ons

+31 (0)53-573 72 88

Transporteren en sorteren

In samenwerking met producenten van hardware op het gebied van transporteren en sorteren maken wij software voor deze systemen. We hebben hier zelf de nodige tooling voor ontwikkeld, onder andere voor bibliotheken in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. De klant levert een boek in via een soort brievenbus en dan begint het proces. Het boek wordt gescand via een ingebouwde RFID, waarna het boek automatisch in een bak wordt getransporteerd naar de juiste boekenkast en verdieping. Zodra de kar vol is, kan de medewerker van de bibliotheek heel efficiƫnt de boekenkasten bijvullen.

Enkele voorbeelden van ons werk op dit gebied

  • tracking en tracing op basis van RFID kunnen met behulp van pasjessystemen, zodat dus te zien is wie wat gedaan heeft.
  • Via barcodescanners hebben we voor ThyssenKrupp een systeem ontwikkeld dat automatisch pakketjes aanneemt, sorteert en afmeldt.
  • Inpaksystemen en fabriekstransport zijn eveneens een specialisme waar we ervaren in zijn.
  • Op het gebied van orderpicking kunnen we ervoor zorgen dat de juiste producten worden verzameld, die samen worden klaargemaakt om verzonden te worden.
  • Palletsystemen, waarmee de palletopbouw in 3D op het pc-scherm te realiseren is, wat vervolgens door een robot wordt uitgevoerd.

Specialist in uitzonderingen

In eerste instantie lijken projecten op het gebied van transporteren en sorteren heel simpel. Dat komt doordat er vaak gekeken wordt naar de transporten die direct goed gaan van A naar B. Het zijn de uitzonderingen die vooral onze aandacht vereisen. Wat gebeurt er als er iets mis gaat tijdens het proces? Of wanneer er iets samengevoegd moet worden? Snapt het systeem het nog als er een pakketje van de lopende band wordt gehaald? Dit zijn de uitzonderingen waar wij goed in zijn. Door onze ervaring en expertise kunnen we software garanderen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wanneer we zeker willen weten dat onze interne transportsystemen perfect werken, dan werken we daarin samen met IACT. Dan zit het met de software sowieso goed.

Erwin Voortman

FS Solutions