Transporteren en sorteren

In samenwerking met producenten van hardware op het gebied van transporteren en sorteren maken wij software voor deze systemen. We hebben hier zelf de nodige tooling voor ontwikkeld, onder andere voor bibliotheken in Nederland, Duitsland en België. De klant levert een boek in via een soort brievenbus en dan begint het proces. Het boek wordt gescand via een ingebouwde RFID, waarna het boek automatisch in een bak wordt getransporteerd naar de juiste boekenkast en verdieping. Zodra de kar vol is, kan de medewerker van de bibliotheek heel efficiënt de boekenkasten bijvullen.

Enkele voorbeelden van ons werk op dit gebied

  • tracking en tracing op basis van RFID kunnen met behulp van pasjessystemen, zodat dus te zien is wie wat gedaan heeft.
  • Via barcodescanners hebben we voor ThyssenKrupp een systeem ontwikkeld dat automatisch pakketjes aanneemt, sorteert en afmeldt.
  • Inpaksystemen en fabriekstransport zijn eveneens een specialisme waar we ervaren in zijn.
  • Op het gebied van orderpicking kunnen we ervoor zorgen dat de juiste producten worden verzameld, die samen worden klaargemaakt om verzonden te worden.
  • Palletsystemen, waarmee de palletopbouw in 3D op het pc-scherm te realiseren is, wat vervolgens door een robot wordt uitgevoerd.

Specialist in uitzonderingen

In eerste instantie lijken projecten op het gebied van transporteren en sorteren heel simpel. Dat komt doordat er vaak gekeken wordt naar de transporten die direct goed gaan van A naar B. Het zijn de uitzonderingen die vooral onze aandacht vereisen. Wat gebeurt er als er iets mis gaat tijdens het proces? Of wanneer er iets samengevoegd moet worden? Snapt het systeem het nog als er een pakketje van de lopende band wordt gehaald? Dit zijn de uitzonderingen waar wij goed in zijn. Door onze ervaring en expertise kunnen we software garanderen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Woorden van onze klanten

Wanneer we zeker willen weten dat onze interne transportsystemen perfect werken, dan werken we daarin samen met IACT. Dan zit het met de software sowieso goed.

Erwin Voortman

FS solutions

Dankzij de kennis en ervaring van IACT weten we zeker dat onze koelsystemen zo efficiënt mogelijk draaien. Ze anticiperen altijd op onze wensen.

Plantion Ede

Geen, Geen

Tijdens het proces bleek dat de ervaring van IACT van onschatbare waarde was. Zij weten precies hoe we de veiligheid optimaal kunnen waarborgen met hun software.

ADCO Abu Dhabi

geen

Dankzij IACT hebben wij nu perfect inzichtelijk hoe de stroomvoorziening voor onze kritische apparatuur verloopt. Dat maakt het ziekenhuis veiliger en bespaart ons energie.

Máxima Medisch Centrum

Geen

De zekerheid van onze productie is enorm toegenomen door de inbreng van IACT. In de afgelopen 7 jaar hebben we geen uitval meer gehad.

R. van der Zwan

Hoofd autoclaven, Fokker

Wij houden van uitdagingen en lossen graag problemen op met onze machines. Maar dat kunnen we alleen dankzij goede aansturing. Daar zorgt IACT voor.

J. Vermeijden

Huygens Engineering